User

• apul

• licence

• kurzy

Je nám líto, ale je naší nemilou povinností Vás v zájmu ochrany i Vašich finančních prostředků informovat a varovat před organizací APUL – Asociace profesionálních učitelů lyžování a lyžařských škol, z.s. (dale jen APUL). Tato organizace není schopná dostát závazkům, které prezentuje na vlastních dokumentech a v ohrožení tak jsou finanční prostředky každého, kdo se rozhodne u této organizace absolvovat své "vzdělání s mezinárodní návazností" na asociaci ISIA.

Apul - zbytečná licence akorát tak do šuplíku...

ISIA je mezinárodní organizací působící v oblasti komerční výuky lyžování a v ČR ji zastupuje APUL. Náš dospělý lektorský sbor kompletně prošel komerčním vzděláním a je držitelem ISIA mark, popřípadě ISIA card. S politováním musíme sdělit, že APUL absolutně popírá jak vlastní stanovy, tak vlastní dokumenty,  v tomto případě licence, které vydává. Takto to fungovalo snad jedině za éry, která předcházela sametové revoluci.

Členové našeho lektorského sboru s tím mají zkušenosti z první ruky. Poté, co absolvovali u této organizace kompletní vzdělání, jehož náklady se pohybují kolem 100 tisíc korun jim tato organizace odmítá vydat to, k čemu se sama na svých vlastních licencích zavazuje (viz červené orámování na licenci). Bohužel není schopna akceptovat jakékoli argumenty a ústy svého statutárního orgánu, prezidenta, pana Libora Knota, odmítá vydat ISIA známky členům našeho lektorského sboru.  Z našeho pohledu je tedy absolvování jakéhokoli kurzu u takové organizace naprosto zbytečné, neboť pokud taková organizace popírá své vlastní dokumenty, vyhodíte vlastně z okna spoustu peněz a takovou licenci od APUL si můžete strčit bohužel pouze do šuplíku. Ať byly snahy našeho lektorského sboru o komunikaci sebelepší, dočkal se pouze emailu od prezidenta ve znění:

Licence a vzdělání máte věcně platné, na ISIA známku nárok nemáte.
S pozdravem
Libor Knot, prezident
APUL
P.O.Box 7
543 51 Špindlerův Mlýn, CZ
prezident@apul.cz

V rámci ochrany svých vlastních finančních prostředků tedy důrazně NEDOPORUČUJEME absolvovat jakékoli vzdělání u APUL!

O této skutečnosti jsme bohužel byli nuceni informovat i příslušné instituce a Interski ČR již ve své zprávě výkonného výboru vyzvalo APUL, aby poskytl známky ISIA těm,  kteří splnili kvalifikační požadavky ISIA, což se bohužel doposud nestalo. Výkonný výbor Interski ČR dále deklaroval jasný zájem o demokratický proces zastupování členů IS ČR v ISIA.

Nepřišla revoluce, ale evoluce…

Je štěstím, že žijeme v zemi, kde funguje tržní prostředí a vy máte možnost si zvolit organizaci u které si vzdělání v budoucnosti uděláte, popřípadě rozšíříte a takovou licenci si určitě do šuplíku neuklidíte. Jednou z takových mnoha organizací, která vznikla právě na základě evoluce, je právě tato naše, ACSI. Můžete si být jisti, že na našich kurzech získáte nejen spoustu nových dovedností, ale i skvělou zábavu a naší licenci si nejenže do šuplíku neuklidíte, ale po instruktorech, kteří vzešli z naší organizace je poptávka nejen doma v České Republice, ale i v zahraničí.

Ať již se tedy pro příští sezónu rozhodnete pro jakékoli vzdělání, myslete na to, abyste nevyhodili peníze zbytečně.

Váš tým lektorů ACSI

Zpět na seznam článků...

VAŠE NÁZORY K: Licence do šuplíku? Varujeme před APUL [tisková zpráva]

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT...

• Majasport zahájila spolupráci s ACSI
    Majasport zahájila spolupráci s ACSI 22.10.2016 Petr Hudec
  • Pokračujeme na Monínec
    Pokračujeme na Monínec 26.09.2016 Petr Hudec
  • A jsme na Lipně!
    A jsme na Lipně! 14.09.2016 Petr Hudec
  • ACSI se rozrůstá do Pece pod Sněžkou
    ACSI se rozrůstá do Pece pod Sněžkou 13.05.2016 Petr Hudec
  • První kurz L2 je úspěšně za námi!
    První kurz L2 je úspěšně za námi! 25.04.2016 Petr Hudec
  • Reakce na zneužití ISIA známky [tisková zpráva]
    Reakce na zneužití ISIA známky [tisková zpráva] 18.04.2016 Petr Hudec

Naši vážení partneři...

Je nám ctí, že můžeme spolupracovat s následujícími partnery. Budeme rádi, pokud si i ty prohlédneš jejich prezentaci.